Skip to content

kjøpsvilkår - retur CLEVER BALTIC AS

Kjøpsvilkår - Norge

Våre kjøpsvilkår kan endres fortløpande, så vi ber deg om alltid å lese gjennom disse før du bestiller. Når du godkjenner kjøpet ditt i nettbutikken, godkjenner du samtidig våre kjøpsvilkår. Kjøpet er gjennomført når du har mottatt ordrebekreftelse på mail. Det er ditt ansvar som kunde å sørge for at opplysninger (navn, adresse, mail osv.) som du har gitt oss er korrekte.

Levering
Levering kostnader per order NOK 98,-. Fri levering for ordre over NOK 2000,-

14 dagars angrerett
Du har 14 dagers angrerett. Dersom du ønsker å nytte deg av angreretten må du returnere varene innen 14 dager fra du mottok pakken.
Skal en vare returneres, stiller vi som krav at vara er i samme tilstand som da du mottok den, ubrukt og med alle merkelappene på. Varer med sminkeflekker, parfyme- eller røyklukt kan ikke returneres.
Dersom leveringa er forsinket, har du som forbruker rett til å heve kjøpet dersom du ikke godtar nytt leveringstidspunkt. Dersom du har betalt på forhånd (med VISA/Mastercard) og vil heve kjøpet på grunn av forsinket levering, får du pengene tilbakebetalt innen 14 dager.

Betaling

- VISA / Mastercard
Når du betalar med VISA/Mastercard vil beløpet bli trekt direkte fra kontoen din.

Levering
Vi sender bestillingen vanligvis innen 1-2 virkedager, og seinest innen 10 virkedager etter vi har mottatt bestillingen. 

Uavhenta pakke
For alle pakker som ikke hentes ut debiterer Clever Baltic kunden en avgift. Avgiften tilsvarer de faktiske kostnadene for returavgift, fraktavgift og håndtering, tilsammen min. kr 199,-.

Retur/bytte
Returadresse:
Clever Baltic AS
Rakkestadveien 74
1912 Enebakk

Når du nytter deg av angreretten må du fylle ut angrerettsskjema og legge sammen med varene du vil returnere. Ta kontakt dersom du ikke har mottatt skjemaet. Summen du betalte for varen, vil være tilbakeført innen 14 dager etter at vi har mottatt varen i retur. Varene skal være ubrukte og i samme stand og mengd som ved kjøp. Merkelapper skal henge på. Kunden dekker porto ved retur.
Clever Baltic anbefaler å bruke en sporbar metode for returforsendelsen for å sikre og spore tilbake pakken din. Clever Baltic er ikke ansvarlig dersom forsendelsen er tapt i returtransport.
Ved bytte av størrelse eller til annen vare returnerer du som beskrevet ovenfor.
Legg så inn en ny bestilling på ønsket vare. Du mottar da en ny pakke innen få dager med nye 14 dagers angrerett.
Dette er raskeste måten for deg som kunde å få tilsent ny vare.

Varer kjøpt i nettbutikken kan ikke returneres/byttes hos noen av våre samarbeid partnere.

Reklamasjon
Ved reklamasjon ber vi deg ta kontakt med oss på e-post før evtentuelt retur av vare.
E-post adresse: post@cleverbaltic.com

Angre kjøp før du har mottatt vare

Dersom du har ombestemt deg, og pakken allerede er sendt fra oss, må du hente ut pakken på utleveringsstedet og sende den tilbake til oss. Vi har ikke mulighet til å stoppe allerede utsendte  pakker. Angrerett loven forplikter en aktiv handling fra deg på en slik måte at det ikke er noen tvil om at du nytter deg av angreretten. Med en slik aktiv handling får vi behandla saken på raskeste og mest effektive måte for begge parter.
Dersom pakken ikke blir hentet, og går i retur til oss, blir,den å regne som “uavhentet”. Dette medfører et gebyr for deg som kunde på kr 199,-.

Transportskade
Dersom pakken har fått skade under transport ber vi deg melde fra om dette når du henter pakken.

Forbehold

Vi tar forbehold om utsolgte varer, feil i lagerbeholdning, prisendringer og skrive-/trykkfeil.
Vi garanterer ikke at fargene du ser på din skjerm gjenspeiler helt nøyaktig varen sin faktiske farge. Vi legger mye i å få fargene på bildet våre så nøyaktige som mulig, likevel kan variasjoner forekomme. 

0